Top10Antivirus

Recenzije antivirusa (Mac)

System: Windows | Mac | Mobilni
TotalAV
9,8
Najbolji za Mac
Najbolji antivirus paket u celini. Superiorne performanse + Mnogo dodatnih funkcija. Uštedite 84% na najnovijem izdanju za 2023. godinu preko našeg linka!
Intego
9,5
Sjajan
Intego pruža veoma dobru zaštitu za Mac i PC korisnike, koja uključuje moćan antivirus, kao i lepe dodatne funkcije kao što su roditeljska kontrola filtriranja i alat za čišćenje. Preko našeg linka dobijate poseban popust od 50%, što ovo čini vrhunskim izborom za vlasnike Mac računara, kako u pogledu performansi tako i u pogledu odnosa cene i kvaliteta.
Norton
9,4
Vrlo dobro
Norton antivirus je pionir u industriji i 39 puta je bio dobitnik PCMag.com nagrade po izboru urednika. Takođe, funkcije roditeljske kontrole su bez premca.
Bitdefender
9,2
Vrlo dobro
Panda
9,1
Vrlo dobro
Kod drugih morate dodatno da platite za VPN. Panda Security uključuje osnovni VPN za sve. Samo to čini da ovaj antivirusni paket bude vredan razmatranja.
Avira
8,7
Dobro
Ako ste u potrazi za sveobuhvatnom zaštitom, Avira će pokriti sve vaše potrebe. Surfujte bez brige, znajući da ste zaštićeni od onih koji bi vam naudili ili vas špijunirali. Po našem mišljenju, Avira je pobednik!
Avast
-
Ponuda nije dostupna
McAfee
-
Ponuda nije dostupna