Top10Antivirus

Politika privatnosti

Dok radimo na Top10antivirusa.com, važno nam je da poštujemo privatnost naših korisnika i da prikupljamo samo informacije potrebne za upravljanje i optimizaciju naših sajtova i našeg poslovanja.

Informacije o korisniku

Top10antivirusa.com prikuplja informacije koje ne identifikuju, kao što su tip pregledača, jezik, datum i vreme posete, i sajt koji nas je preporučio. Ovo je uobičajeno na većini sajtova i automatski se obezbeđuje veb pregledačima i serverima. Top10antivirusa.com prikuplja ove informacije da bi razumeo ponašanje korisnika i da optimizuje svoje sajtove. Top10antivirusa.com ne prosleđuje nijednu od ovih informacija trećim licima.

Top10antivirusa.com ne prikuplja lične podatke kao što su Internet Protocol (IP) adrese. Međutim, određeni proizvođači navedeni na sajtovima Top10antivirusa.com, nama nude pristup ovim informacijama kada referentni korisnik vrši kupovinu na njihovom sajtu. Top10antivirusa.com ne koristi niti prodaje ove informacije.

Kolačići

Kolačić je linija koda koja čuva sajt na korisnikovom uređaju, pa ga korisnikov veb pregledač čini dostupnim korisniku svaki put kada se korisnik vrati. Top10antivirusa.com koristi kolačiće za učenje i analizu ponašanja korisnika i merenje prodajnog uspeha naših partnera.

Korisnici koji ne žele kolačiće instalirane na svojim uređajima mogu postaviti svoj pregledač da odbije kolačiće. Međutim, ovo može onemogućiti određene funkcije, i može se desiti da neki delovi sajta Top10antivirusa.com neće ispravno raditi.

Poslovanje-Transfer

Ukoliko Top10antivirusa.com ili njegovi sajtovi budu kupljeni, informacije o korisniku koje su prikupljene mogu se preneti trećim licima.

Spoljašnji linkovi

Top10antivirusa.com povezuje samo sa kompanijama koje imaju dobru reputaciju, ali nema kontrolu nad njihovim sajtovima i na to kako oni čuvaju informacije o korisnicima. Svaka interakcija sa partnerskim sajtovima stoga podleže njihovim politikama privatnosti i uslovima korišćenja.

Promene politike privatnosti

Top10antivirusa.com može napraviti manja prilagođavanja Politike privatnosti s vremena na vreme. Nastavak korišćenja Top10antivirusa.com sajtova znači da korisnik prihvata takve promene. Poslednje ažuriranje je napravljeno 21. februara 2019. godine.

Pitanja

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi sa ovom politikom privatnosti, molimo vas da ih pošaljete na e-adresu hello (at)top10antivirusa.com.