Top10Antivirus
Objavljivanje oglašavača
TotalAV

TotalAV Recenzija

9,8
Najbolji u celini
Naša presuda: Najbolji antivirus paket u celini. Superiorne performanse + Mnogo dodatnih funkcija. Uštedite 84% na najnovijem izdanju za 2024. godinu preko našeg linka!
Preuzmi TotalAV - Zaštitite svoj računar
Nemojte postati žrtva sajber prevare. Odmah zaštitite svoju privatnost od malvera!
www.totalav.com/specijalna-ponuda

Istorija kompanije

SS Protect je kompanija koja stoji iza TotalAV antivirusa. Njeno sedište se nalazi u Hempširu u Ujedinjenom Kraljevstvu i ima oko 40 zaposlenih. Imaju kancelarije i u Venisu u Kaliforniji.

Bezbednosne funkcije

Od besplatne verzije do premium verzija, TotalAV je program bogat funkcijama. Besplatna verzija uključuje sve osnovne funkcije koje su potrebne da biste vi i vaš uređaj bili bezbedni. Jednostavan je, ali moćan. Postoje tri nivoa u premium verziji, sa Ultimate paketom koji vam pruža osnovne funkcije dostupne u besplatnoj verziji uz zaštitu u realnom vremenu, zaštitu za vaš pametni telefon i još mnogo toga.

TotalAV ima odlične rezultate u otkrivanju phishing sajtova na testnim uzorcima i nadmašio je softver za zaštitu od phishinga koji je ugrađen u nekoliko Internet pregledača.

Dodatne funkcije

TotalAV Ultimate antivirusni paket uključuje menadžer lozinki pod nazivom Safe Password Vault (trezor za bezbedne lozinke), VPN, kao i Smartphone Optimizer & Protection (optimizator i zaštita pametnih telefona). Ova sveobuhvatna bezbednosna funkcija za različite platforme zaštitiće vas bez obzira da li ste u kancelariji, kod kuće ili u pokretu. Sa optimizatorom, bićete u mogućnosti da ubrzate performanse dok bezbedno pretražujete, a da ne pominjemo povećanje memorije vašeg telefona.

Dopunski VPN dodatak za bezbedno pretraživanje znači da možete ostati potpuno anonimni dok ste u akciji. (Napomena, ovaj dodatak se prodaje odvojeno.)

Jednostavnost korišćenja i performanse

Umorni ste od zbunjujućih UI (korisnički interfejs) koji su teški za navigaciju? Onda je TotalAV jasan pobednik. Njegova glavna kontrolna tabla je dobro postavljena i podeljena na četiri funkcionalne oblasti koje su jasno identifikovane i lako se prate. Kretanje ovom glavnom kontrolnom tablom je pravo uživanje.

Čak i pre nego što stignete da otvorite svoj novi program, TotalAV će vas zadiviti jednostavnim preuzimanje i instalacijom. Nema potrebe da provodite sate ručno birajući opcije i podešavajući različite funkcije.

Bez obzira da li radite na platformi Windows, Mac, iOS ili Android, možete biti sigurni da ovaj jednostavan, ali moćan program neće uticati na vaš rad ili igru. Sistemski procesi su pojednostavljeni, što vam omogućava da radite ono što vam je potrebno.

Dodatna korist kada su u pitanju performanse je to što TotalAV kontinuirano proverava vaš sistem — tražeći probleme koji bi mogli uticati na performanse, a zatim ih rešava. Takođe, ako je vaš hard disk skoro pun, i stalno tražite šta da izbrišete, TotalAV ima funkciju koja nalazi duplikate i oslobađa ih se. Sve ovo se vrši u pozadini bez uticaja na brzinu vašeg sistema.

Broj licenci i detalji paketa

Ako tražite besplatnu verziju, možete je preuzeti na jedan uređaj, ali budite svesni, to nije program koji uključuje sve funkcije.

Ako izaberete kompletan program, nudi vam se garancija za povrat novca od 30 dana, tako da u suštini imate period testiranja proizvoda. Sama ova ponuda bez ikakvog rizika trebalo bi da bude dovoljna da date šansu TotalAV-u.

Postoje neki značajni dodaci u Ultimate paketu, a to uključuje Password Vault (trezor za lozinke), Smart Phone Optimizer & Protection (optimizator i zaštita pametnih telefona) za iOS i Android uređaje, i Safe Surfing VPN (VPN za bezbedno surfovanje) . Ako su to programi koje još uvek nemate, onda je Ultimate paket definitivno dobra ideja. VPN-ovi postaju sve neophodniji za zaštitu naših podataka i zaštitu od onih koji bi da nas špijuniraju. Dakle, izgleda da bi za vas, uprkos višim troškovima, Ultimate verzija bila najisplativija.

Imajte na umu da iako je besplatna verzija TotalAV-a odličan program, ona ne uključuje zaštitu u realnom vremenu. Dakle, trebalo bi da se odlučite za jednu od premium verzija, pa makar to bila i najjeftinija premium verzija.

Korisnička podrška

TotalAV pruža sjajnu podršku. Imate mogućnost da pretražujete članke iz baze znanja i najčešća pitanja (FAQ) ili odete pravo na izvor i obratite im se putem telefona, e-pošte ili četa.

Zaključak

Besplatna verzija je veoma efikasna kada je u pitanju zaštita od malvera, ali moja preporuka je da pogledate barem antivirusni Pro paket srednjeg dometa. Neverovatna zaštita, zajedno sa odličnim dodatim funkcijama i sjajnom korisničkom podrškom čine ga punim pogotkom!


TotalAV Poređenje Proizvoda

TotalAV Ultimate Antivirus
TotalAV Antivirus Pro
TotalAV Essential Antivirus
Platforme
PC, Mac, Android, iOS
PC, Mac, Android, iOS
PC, Mac, Android, iOS
Broj licenci za uređaje
5
3
1
Napredna zaštita od ransomvera
Antivirusna zaštita u realnom vremenu
Zaštita od virusa, trojanaca, advera, špijunskih virusa i malvera
Zaštita od phishing scamova
Oslobodite prostor u sistemu sa Disk Cleanerom
Alati za PC performanse i optimizaciju
Daljinska zaštita zaštitnog zida
Ostanite bezbedni onlajn sa ekstenzijom veb-štita
Čistač i menadžer veb-pretraživača
Antivirusna e-knjiga
Trezor sigurnih lozinki
24/7 Prioritet superbrze podrške
Optimizator i zaštita pametnog telefona
30 dana garancije za povrat novca
Preuzmi TotalAV - Zaštitite svoj računar
Nemojte postati žrtva sajber prevare. Odmah zaštitite svoju privatnost od malvera!
www.totalav.com/specijalna-ponuda
Napišite recenziju za TotalAV
Podelite svoje utiske da biste pomogli drugima.
Captcha
TotalAV Recenzije Korisnika
 • „Radi nezapaženo u pozadini. Otkad imam ovaj TotalAV program, završio sam sa virusima i sličnim stvarima. Baš sam zadovoljan!”
 • „Uspeo je da ukloni virus:) Sjajan antivirus - čak i besplatna verzija! :)”
 • „Veoma je dobar. Moj PC radi brže. Preporučujem. Šteta što pro verzija nije besplatna.”
 • „nemam reči kako je očistio moj kompjuter i poboljšao njegov rad. A+!”
 • „Zadovoljan sam besplatnim skeniranjem virusa koje nudi totalav. Skeniranje je dobro i brzo.”
 • „Zdravo... U ovom digitalnom dobu, apsolutno je neophodno svoje uređaje i lične podatke zaštititi od špijunskog softvera, advera, phishinga, pa čak i od botova i eksploitvera. Mislim da TotalAV sve ovo ima pod kontrolom... i ima male dodatne funkcije za čišćenje keša, čišćenje RAM memorije i mreže... Definitivno sam zadovoljan TotalAV-om i mirne savesti mogu da preporučim ovaj softver! Pozdrav DD.”
 • „U mom krugu prijatelja, bio sam prvi sa zaštitom od virusa za mobilnom telefonu. Početkom 2019. godine! Zahvaljujući TotalAV-u čak i besplatno! Takođe sam instalirao čistač. Zaista preporučujem oba programa. Dobar je osećaj bezbedno surfovati...”
 • „Do sada sam veoma zadovoljan, zaista je dobar, osim tako dosadnih pitanja o nadogradnji.”
 • „Poprilično sveobuhvatan bezbednosni paket. Ovaj softver je moj izbor za PC bezbednost više od 2 godine. Veliki broj funkcija je već integrisan u besplatnu verziju, ali sam se prebacio na pro verziju da bih dobio još više. Preporučujem u celini!”
 • „besplatni antivirus radi odlično, ali žele da kupim plaćenu verziju softvera - prilično bezobrazno po mom mišljenju...”
 • „Vrlo jednostavan za korišćenje i poboljšava sistemske resurse. Preporučio bih ovaj proizvod svim svojim prijateljima i poznanicima.”
 • „sestra mi je preporučila ovaj sajt i on zaista dobro radi, hvala”
 • „Izuzetno prilagođen korisniku. Dobre bezbednosne funkcije i odlična cena!”
Preuzmi TotalAV - Zaštitite svoj računar
Nemojte postati žrtva sajber prevare. Odmah zaštitite svoju privatnost od malvera!
www.totalav.com/specijalna-ponuda