Top10Antivirus
Objavljivanje oglašavača

BullGuard Recenzija

-
Ponuda nije dostupna
Naša presuda: Nove pretnje i bezbednosne rupe pojavljuju se neprestano. Izaberite antivirusni paket koji je stalno ažuran i kontinuirano se poboljšava kako bi sačuvao vašu onlajn bezbednost. Bullguard je takav antivirus.
Preuzmi TotalAV - Zaštitite svoj računar
Nemojte postati žrtva sajber prevare. Odmah zaštitite svoju privatnost od malvera!
www.totalav.com/specijalna-ponuda

Istorija kompanije

Morten Lund i Teis Sondergard osnovali su Bullguard 2002. godine u Kopenhagenu. Trenutno imaju sedište u Londonu i oko 100 zaposlenih u kancelarijama širom Evrope.

Bullguard je u novembru 2018. najavio partnerstvo sa NordVPN-om, jednom od najpouzdanijih VPN usluga na celom svetu. Svrha ovog partnerstva je stvaranje sveobuhvatnog rešenja za sajber bezbednost za današnje potrošačko tržište. Nažalost, izgleda da ne postoje planovi da se to integriše u njihov postojeći Internet Security paket. Prodaje se samostalno.

Nagrade i priznanja

Za svoje antivirusne pakete Bullguard konstantno osvaja nagrade od nezavisnih autoriteta u industriji. Iz meseca u mesec, AV-TEST je Internet Security paketu dodeljivao nagradu za najbolji proizvod Top Product Award. Tokom 2018. godine, AV Comparatives je više puta dodelio Advanced certificates (napredne certifikate) za performanse malvera, uklanjanje malvera i performanse, pri čemu je nagrada za performanse Advanced+ nagrada. Takođe su osvojili nagradu Best Security Software (najbolji bezbednosni softver) od Tech for Techs.

Bullguardov Premium Protection paket (Premium paket zaštite) takođe je vredan nagrada. Osvojio je više nagrada tokom 2018. godine od AV-Comparatives, uključujući i njihovu prestižnu nagradu Gold Award za zaštitu od malvera.

Bezbednosne funkcije

Ako tražite kompletan bezbednosni paket, Bullguard je zaista prava stvar za vas. Čak je i početna verzija solidan program, nudi anti-malver, anti-ransomver, bezbedno pretraživanje i Game Booster. Bullguardov ranjivi skener, koji je takođe uključen u početni paket, postigao je odlične rezultate na laboratorijskim testovima.

Gledajući Internet Security paket, koji uključuje zaštitni zid koji nedostaje u početnom paketu, dobijate potpuno opremljen program, i dalje po razumnoj ceni.

U celini, Bullguard nastavlja da dobija vrhunske ocene za zaštitu, performanse i upotrebljivost na testovima koje je obavio AV-test.

Dodatne funkcije

Početna verzija uključuje Game Booster. Kao što samo ime sugeriše, ovo je nešto što će privući gejmere. A Bullguard je jedini antivirus koji ima takvu funkciju. Gejmerima pruža zaštitu od malvera radeći sa jezgrom procesora računara, preusmeravajući otvorene aplikacije na druga jezgra, oslobađajući vašu igru od skokova i padova brzine.

Ostale značajne funkcije u Internet Security paketu uključuju roditeljske kontrole i integrisanu sigurnosnu kopiju u oblaku.

Jednostavnost korišćenja i performanse

AV-testovi su Bullguardu dali visoke ocene za performanse i upotrebljivosti, dva faktora koja utiču na brzinu vašeg sistema. Možete biti sigurni da Bullguard neće usporavati ništa što radite. Čini vas bezbednim efikasno radeći u pozadini.

Ako ste ozbiljan gejmer, ovo je zaista pravi izbor za vas, pošto je Bullguard u svoje jezgro ugradio usluge za ovaj specifični tržišni segment, bez obzira koji paket koristite. Gejmeri su veoma osetljivi na probleme sa performansama i sve što na njih može uticati. Programi poput antivirusa često mogu biti uzrok haosa. Ali ne i Bullguard. Napravljen je imajući gejmere na umu.

Broj licenci i detalji paketa

Bullguard ima 3 različita paketa zaštite, počevši od početnog nivoa Antivirus, srednjeg nivoa Internet Security paketa, i na kraju Premium Protection paketa.

Korisnička podrška

U zavisnosti od jezika koji govorite, Bullguard nudi podršku putem e-pošte 24/7. Ali to je ograničeno na pomoć podrške na engleskom i rumunskom. I opet, samo putem e-pošte. Za one koji govore francuski, kineski, danski, holandski, nemački ili švedski, vaša opcija e-pošte je ograničena na vreme od 9:00 do 17:00 po srednjeevropskom vremenu (CET).

Imaju dostupna opširna Uputstva za korišćenje proizvoda (Product Guides), kao i Centar za pomoć (Help Center) sa dosta najčešće postavljanih pitanja (FAQ) i omogućenim pretraživanjem.

Na kraju, Bullguard vodi i prilično posećen korisnički forum pod nazivom Bullguard Zone. Regularni korisnici ili gejmeri mogu postavljati pitanja ili nedoumice i dobiti odgovore od drugih korisnika ili Bullguard podrške.

Zaključak

Neću vam reći da je ovo najbolji antivirus na tržištu, jer to nije. Iskreno, možemo reći da ne postoji nešto što možemo nazvati najboljim antivirusom, jer svaki korisnik i svako domaćinstvo imaju različite i specifične potrebe.

Kao što je gore navedeno, ako ste gejmer, onda je ovo sigurno najbolji izbor. Ako niste, i tražite relativno jeftin antivirus (u poređenju sa nekim od konkurenata), ne bih se uzdržao od preporučivanja Bullguarda. Kada to kažem, verovatno bih prešao na pakete srednjeg ili Premium nivoa, jer za samo malo veću cenu dodaju gomilu veoma korisnih funkcija.


BullGuard Poređenje Proizvoda

Antivirus
Internet Security
Premium Protection
1 godina / 1 PC
1 godina / Više uređaja
1 godina / Više uređaja
Antivirus
Antiphishing
Anti-Malver
Anti-Ransomver
Napredno mašinsko učenje
Bihejvioralni mehanizam
Skener ranjivosti
Booster za igre
Bezbedni pregledač
Zaštitni zid (firewall)
Roditeljska kontrola
Sigurnosna kopija integrisana u Oblaku
Podešavanje PC-a
Skener kućne mreže
Android zaštita
macOS zaštita
Kompletna zaštita identiteta
Besplatna automatska ažuriranja
Besplatna 24/7 Live Chat podrška
Preuzmi TotalAV - Zaštitite svoj računar
Nemojte postati žrtva sajber prevare. Odmah zaštitite svoju privatnost od malvera!
www.totalav.com/specijalna-ponuda
Napišite recenziju za BullGuard
Podelite svoje utiske da biste pomogli drugima.
Captcha
BullGuard Recenzije Korisnika
  • „Preuzmite ga obavezno!!! Odličan softver, a korišćenje je prosto kao pasulj!! U sekundi nanjuši viruse! Koliko mi se čini, ovo je najbolji softver!”
  • „Zadovoljan. Pošto imam dobro iskustvo sa Bullguardom, takođe sam ga instalirao na mom mobilnom telefonu.”
  • „Potpuno kul, deca mogu da ga koriste tako je jednostavan za korišćenje. Našao je i uništio 3 zlonamerna virusa odmah na početku.”
  • „Sjajan softver. Koristim ovaj softver godinama i nikada nisam imao nikakvih problema. Sve pohvale i zahvalnost. Nastavite ovako dobro!”
  • „Ovaj program je zaista super - ja bih ga preporučio.”
Preuzmi TotalAV - Zaštitite svoj računar
Nemojte postati žrtva sajber prevare. Odmah zaštitite svoju privatnost od malvera!
www.totalav.com/specijalna-ponuda