Top10Antivirus
Objavljivanje oglašavača
PC Protect

PC Protect Recenzija

8,7
Dobro
Naša presuda: Ovaj „ultimativni antivirus“ nudi antivirusni mehanizam, zaštitu u realnom vremenu, zaštitni zid, blokiranje reklama, čišćenje diska, upravljanje programom za pokretanje, menadžer pregledača i još mnogo toga.
Preuzmi PC Protect - Zaštitite svoj računar
Nemojte postati žrtva sajber prevare. Odmah zaštitite svoju privatnost od malvera!
www.pcprotect.com/specijalna-ponuda

Istorija kompanije

PC Protect antivirus razvila je ista kompanija koja poseduje TotalAV i Scanguard. Osnovan 2016. godine, SS Protect Limited trenutno ima sedište u Hempširu u Engleskoj.

Bezbednosne funkcije

Odmah je jasno da PC Protect ima za cilj da vaš digitalni život ostane bezbedan u svakom aspektu. Kompletni bezbednosni paketi definitivno nisu nešto što svi ostali antivirusni softverski paketi mogu da pruže. Poređenja radi, ovaj antivirus pruža zaštititi vašeg uređaja od lokalnih pretnji, advera, phishing veb-sajtova, špijunskih softvera i šifrovanje podataka za pretraživanje kako bi vaše onlajn aktivnosti bile potpuno bezbedne i privatne. Uz to, možete pokriti širok spektar platformi i uređaja sa istim antivirusom.

Uprkos tome što je relativno nov u industriji, PC Protectu sigurno ne nedostaju funkcije. Za početak, radi dubinsko skeniranje koje prepoznaje potencijalne pretnje u realnom vremenu i automatski ih zaustavlja pre nego što izazovu bilo kakvu nepovratnu štetu na sistemu. Ovaj antivirus je takođe posvećen uklanjanju malvera, špijunskog softvera i advera. Znate one dosadne ponude u iskačućim prozorima koje se stalno pojavljuju na vrhu ekrana? To su adveri i PC Protect može efikasno da ih se reši, tako da možete na miru da radite i surfujete. Ako dobijate e-poštu sa sumnjivim linkovima u njoj, nećete morati da brinete sve dok imate ovaj antivirusni program koji radi u pozadini. Dizajniran je za otkrivanje i blokiranje malver sajtova i preuzimanja, kao i phishing veb-sajtova.

System Boost (pojačavanje sistema) je još jedna dobrodošla funkcija jer radi na deinstaliranju ili zaustavljanju nepotrebnih programa i procesa, kao i na čišćenju datoteka kako bi se poboljšalo vreme pokretanja vašeg PC-a i obezbedio rad sa optimalnim performansama.

Dodatne funkcije

Osim što nudi vrhunsko rešenje protiv malvera, PC Protect ide jedan korak dalje sa Identity Protection (zaštitom identiteta). Ova funkcija je prilično jasna. U slučaju da neki nepoželjni pojedinci pokušavaju da preuzmu bilo kakve kredite ili zaduženja pod vašim imenom, softver će vas upozoriti da sprečite takve neovlašćene transakcije. Ovo je, naravno, dodatak tome kako bi vaš onlajn i oflajn identitet ostao privatan.

Još jedan odličan dodatak je Browser Manager (menadžer pregledača) sa kojim nakon svake sesije možete lako očistiti istoriju, keš i kolačiće za praćenje, kako bi vaše iskustvo pregledanja ostalo brzo i sigurno.

PC Protect takođe nudi sopstveni Password Manager (menadžer lozinki) i napredne alate zaštitnog zida kako bi sprečio nepoželjne veb-sajtove da vam nanesu štetu.

Jednostavnost korišćenja i performanse

Ako ste skloni tome da instalirate nešto i onda zaboravite na to, nadajući se će raditi ono čemu je namenjeno, onda je PC Protect definitivno pravi izbor za vas. Čak i za tehnofobe, instalacija na računarima, laptopovima i mobilnim uređajima biće prosta kao pasulj, a kada počne da radi u pozadini, vi možete nastaviti sa važnijim stvarima. Nema potrebe za poboljšanjima ili unosom, osim malo prilagođavanja (ako želite), poput frekvencije skeniranja ili dozvole.

Jedna od najvećih prednosti PC Protecta je ta što se može koristiti na širokom spektru platformi, a svaka dolazi s interfejsom koji je prilagođen korisnicima. Na primer, imate Mac računar i iPhone dok vaš partner ima Windows laptop i android uređaj? I vaša deca mogu imati drugačije mobilne uređaje koji rade sa više platformi? Nema problema! PC Protect može da zaštiti iPad, iPhone, Windows, Mac OS, Android tablete, i Android mobilne uređaje.

Sam interfejs je jednostavan za korišćenje i navigaciju. Ima jasnu crnu kontrolnu tablu i jaku, vidljivu dugmad. Lako ga je prebaciti između brzog skeniranja i potpunog skeniranja, a ako ste postavili automatsko skeniranje, možete samo da sedite i opustite se dok antivirus radi svoj posao.

Broj licenci i detalji paketa

Trenutno postoje tri paketa koje možete izabrati i svi nude garanciju za povrat novca u roku od 30 dana. Paket Essential Antivirus (osnovni antivirus) možete dobiti sa popustom od 75% za 2.492,94 RSD (cene su podložne promenama). Sa svim stvarima koje uključuje, definitivno dobijate više od prostog minimuma! Dobijate zaštitu od novih ransomvera, antivirusnu zaštitu u realnom vremenu, zaštitu od virusa, trojanaca, advera, špijunskih softvera i malvera, kao i zaštitu od phishing scamova. Pored toga, uključuje čistač diska, alate za performanse računara i alate za optimizaciju, daljinsku zaštitu zaštitnim zidom, ekstenziju veb štita i čistač i menadžer veb pregledača.

Platite dodatnih 1.498,76 RSD za Pro Antivirus paket i dobijate tri licence i dve dodatne funkcije: Performance and Optimization Tools (alate za performanse i optimizaciju) i Safe Password Vault (trezor za sigurne lozinke).

Kao što mu i samo ime govori, Ultimate Antivirus plan vam daje sve gore navedene funkcije plus 24/7 prioritetnu korisničku podršku, sa optimizatorom smartfona i zaštitom. Takođe dobijate 5 licenci, što ga čini savršenim porodičnim izborom za samo 5.990,06 RSD.

Korisnička podrška

Ovo je oblast koju neka antivirusna rešenja često previđaju. Srećom, to nije slučaj sa PC Protectom. Povrh opsežne baze znanja koja uključuje vodiče za podešavanje i instalaciju, postoji i pristup za čet uživo sa podrškom. Isprobali smo ovu funkciju i za sekund smo uspeli da se povežemo sa stručnjakom. Iako ne možemo tvrditi da će iskustvo sa svim agentima biti isto, možemo reći da je naše iskustvo bilo prijatno i direktno.

Zaključak

PC Protect je definitivno jak kandidat kada su u pitanju antivirusna rešenja. Sviđa nam se što ima jak program zaštite od malvera i nekoliko dodataka koji garantuju da će vaše iskustvo pretraživanja biti lako i sigurno. Takođe nam se sviđa što može da detektuje i izoluje špijunske programe i malvere u realnom vremenu na svim uređajima i na više platformi. Što je još važnije, jednostavan korisnički interfejs i celodnevna podrška zaista ga izdvajaju od konkurencije.


PC Protect Poređenje Proizvoda

ESSENTIAL ANTIVIRUS
Antivirus u realnom vremenu
Nadogradite antivirusnu zaštitu i eliminišete malvere, špijunske i druge viruse u realnom vremenu
Napredni WebShield
Napredna zaštita od zlonamernih sajtova i blokiranje pokušaja krađe vaših ličnih podataka
Godišnja zaštita
Da bi vaši uređaji bili zaštićeni 24/7, 365 dana u godini, pružamo nesmetanu, kontinuiranu antivirusnu zaštitu.
30 dana garancije za povrat novca
Sigurni smo da nećete želeti da napuste PCProtect, ako to ipak poželite, vratićemo vam novac. Bez ikakvih pitanja.
Podešavanje sistema
Poboljšajte performanse vašeg desktop računara i oslobodite prostor na disku.
2 dodatne licence
Antivirusna zaštita u realnom vremenu za ukupno 3 uređaja. Kompatibilan sa Windowsom, Macom, iOS-om i Androidom
SafeBrowsing VPN
SafeBrowsing skriva vašu IP adresu i enkriptuje podatke vaše mreže
Pronalazač dupliranih datoteka
Oslobodite prostor na disku.
Čistač đubreta
Bezbedno očistite svoj sistem
Eliminišite kolačiće za praćenje
Iako kolačići za praćenje nisu direktno štetni, oni izazivaju zabrinutost u vezi sa privatnošću, a mi vam možemo pomoći da to prevaziđete.
Trezor lozinki
Generišite i čuvajte jedinstvene, jake lozinke
Windows, Mac, Android i iOS kompatibilan
Preuzmi PC Protect - Zaštitite svoj računar
Nemojte postati žrtva sajber prevare. Odmah zaštitite svoju privatnost od malvera!
www.pcprotect.com/specijalna-ponuda
Napišite recenziju za PC Protect
Podelite svoje utiske da biste pomogli drugima.
Captcha
Preuzmi PC Protect - Zaštitite svoj računar
Nemojte postati žrtva sajber prevare. Odmah zaštitite svoju privatnost od malvera!
www.pcprotect.com/specijalna-ponuda