Top10Antivirus
Objavljivanje oglašavača

Heimdal Recenzija

-
Ponuda nije dostupna
Naša presuda: Na tržištu antivirusa postoji mnogo moćnih bezbednosnih rešenja. Većina njih dolazi sa previsokom cenom. Iako Heimdal Security Thor Pro nije „najnapredniji sigurnosni paket ikada napravljen“; stručno nadgledanje mreže i vrhunska sistemska podrška čine ga izborom vrednim pažnje.
Preuzmi TotalAV - Zaštitite svoj računar
Nemojte postati žrtva sajber prevare. Odmah zaštitite svoju privatnost od malvera!
www.totalav.com/specijalna-ponuda

O kompaniji

Heimdal Security je kompanija iz Danske koja je osnovana 2011. godine. Kompanija je verna svojim korenima i povezala je svoje proizvode sa legendarnom nordijskom figurom: Torom (Thor).

Iako je Heimdal mlada kompanija u poređenju sa drugim imenima u industriji bezbednosti; ona se postepeno penje ka vrhu. Kompanija je odlučna da razvije nove tehnologije kako bi zaštitila svoje korisnike od kršenja bezbednosti i sajber pretnji.

Dostignuća i nagrade

Od svog osnivanja 2011. godine, kompanija je štit od bezbrojnih sajber-kriminalnih napada i pretnji po bezbednosti podataka. Njihovi klijenti obuhvataju zavidan broj od preko 600.000 korisnika i 5.000 kompanija. Tokom nekoliko poslednjih godina nagrađeni su međunarodnim nagradama za svoju izuzetnu uslugu.

• Heimdal antivirus je 2016. godine osvojio „Most Educational Security Blog“ („Najedukativniji blog o bezbednosti“).
• Godine 2017. antivirusno rešenje je nominovano za „Anti-virus Solution of the Year“ („Anti-virusno rešenje godine“).
• Na Computing Security Awards 2018 (Nagrade za bezbednost računara), kompanija je krunisana kao dobitnik u kategoriji „Anti-Malware Solution of the Year“ („Anti-malver rešenje godine“).

Bezbednosne funkcije

Thor Premium je jedan od najnaprednijih sistema za nadgledanje pretnji i blokira sve spoljne pretnje. Ali nedostaje mu sposobnost da samostalno uklanjanja postojeće pretnje. Ipak, Heimdalova detekcija pretnje sledeće generacije je vredna funkcija koju bi trebalo da ima svaki korisnik.

„DarkLayer Guard“ je sveobuhvatna funkcija zaštitnog zida koja nudi dvosmernu zaštitu u realnom vremenu. Funkcija blokira prenos svih DNS, HTTP i HTTPS paketa čim se javi sumnja.

„X-Ploit Resilience“ osigurava da u sistemu nema nikakvih nezakrpljenih ranjivosti. Tako je sistem zaštićen od bezbednosnih pretnji kao što su napadi nultog dana (zero-day attacks), preusmeravanje saobraćaja i curenje podataka.

Antivirus takođe održava proveru uređaja za infrastrukturnu komunikaciju, što sprečava viruse da napadaju procese dubokog nivoa unutar sistema. Funkcija Vector Detection koristi detekciju druge generacije kako bi zaštitila firmver sistema.

Dodatne funkcije

Thor premium Home dolazi sa dodacima koji poboljšavaju sve funkcije softvera.

Automatsko ažuriranje zajedno sa trenutnim krpljenjem softvera, obezbeđuju da je softver uvek ažuriran. TTPC alat omogućava korisnicima da pregledaju koje procese je antivirus blokirao i da ih oslobode ako su prihvatljivi.

Softver vodi računa o ranjivosti kroz više nivoa zaštite. Sigurnosni nivoi kao što su anti-ransomver, anti-malver i anti-scam, štite korisnike od brojnih sajber pretnji. Heimdal takođe uključuje funkciju veb zaštite koja je od suštinskog značaja za blokiranje zlonamernih veb-sajtova

Broj licenci i proizvodi

Baza proizvoda kompanije je raznovrsna i pokriva i korisnike u domaćinstvima, kao i klijentelu iz korporativne sfere. Pokrenuli su besplatnu verziju za svoje korisnike kako bi dobili uvid i osetili njihove proizvode.

Svaki potrošač ima različite potrebe i kompanija nudi definisane cene za one koji proizvode koriste u svom domu. Postoji niz paketa i proizvoda, a korisnici mogu da izaberu ono što zadovoljava njihove zahteve i potrebe. Štaviše, radi lakšeg snalaženja, kompanija nudi povrat novca u periodu od 30 dana.

Thor Vigilance Home - Thor Vigilance Home ima jak zaštitni zid, ali nema neke antivirusne funkcije. Njegova funkcionalnost je skovan oko reaktivne zaštite i ima vrhunske funkcije kao što su sandbox (sigurnosna ograda) i backdoor inspekcija (program za neovlašćen ulazak u sistem). Proizvod može da se koristi na tri uređaja za samo 2.957,16 RSD i važi celih godinu dana.

Thor Foresight Home - Thor Foresight Home je antivirusno rešenje kojem nedostaje ključna funkcija zaštitnog zida. Zasnovan je na mehanizmu proaktivne zaštite koji radi u pozadini i održava vaš sistem čistim. Proizvod košta 3.450,34 RSD za tri uređaja i važi godinu dana.

Thor Premium Home - Thor Premium Home je ekskluzivni proizvod linije za upotrebu u vašem domu. Proizvod spaja proaktivne i reaktivne zaštitne mehanizme kako bi se došlo do sveobuhvatnog rešenja. Cena proizvoda je razumna i iznosi 3.450,34 RSD, a može se koristiti na tri uređaja tokom jedne godine. Budući da je njegova cena ista kao cena Foresight paketa, definitivno bi trebalo da izaberete ovaj...

Jednostavnost korišćenja

Heimdal antivirusni proizvodi su jednostavni za konfigurisanje i laki za korišćenje. Sve što treba da uradite je da preuzmete instalacionu datoteku sa veb-sajta i dozvolite da pokrene ažuriranje definicija. Čim se instalira, pokreće alat pod nazivom „Heimdal Agent“ na glavnoj kontrolnoj tabli.

Korisnici mogu birati između tri maske kako bi dobili korisnički interfejs po svom ukusu. Korisnici takođe mogu da pregledaju izveštaje o stanju sistemima sa kontrolne table. Softver ima ograničen ali fokusiran skup funkcija, što mu omogućava da ima jasan interfejs.

Podrška

Korisnička podrška je možda najpotcenjenija funkcija svakog proizvoda. U Heimdalovom slučaju, ona je jedna od njegovih najjačih strana. Iako antivirus nema odeljak za podršku u aplikaciji, na sajtu se nalazi neverovatni „Education Centre“ („Edukativni centar“).

Odeljci za najčešće postavljana pitanja (FAQ) i podršku na sajtu imaju sveobuhvatnu dokumentaciju. Takođe, poznati problemi, nove bezbednosne tehnike i sva najnovija ažuriranja u svetu sajberbezbednosti detaljno su opisani kako bi se olakšalo korisnicima.

Kompanija takođe pruža ekspresno brz sistem tiketa putem e-pošte. Tu korisnik može prijaviti problem s kojim se suočava. Obučeni predstavnici odgovaraju na ove tikete i dostupni su korisnicima danonoćno.

Zaključak

Iako Heimdal antivirus nije kompletan bezbednosni paket, njegove premium Thor funkcije otklanjaju većinu sajber-bezbednosnih pretnji kroz detekciju malvera druge generacije i strogo nadgledanje niskog nivoa.


Heimdal Poređenje Proizvoda

Thor Vigilance
Thor Foresight
Thor Premium
Antivirus sledeće generacije
Prevencija pretnji
Kompletna zaštita
Sve ponude su dostupne za do 3 godine i 10 uređaja
Sve ponude su dostupne za do 3 godine i 10 uređaja
Sve ponude su dostupne za do 3 godine i 10 uređaja
*MAC - samo modul za filtriranje saobraćaja, Foresight, dostupan je za MAC OS
*MAC - samo modul za filtriranje saobraćaja, Foresight, dostupan je za MAC OS
*MAC - samo modul za filtriranje saobraćaja, Foresight, dostupan je za MAC OS
30 dana garancije za povrat novca
VIP 24/7 besplatna podrška
Trenutna isporuka na e-adresu
Jedinstvena prevencija pretnji od najnaprednijih ransomver virusa, špijunskih virusa i APT-ova
Jedinstveno otkrivanje malvera na osnovu saobraćaja i blokiranje PRE nego što dođu do vašeg PC-a
Višeslojna zaštita bazirana na veštačkoj inteligenciji
Obezbeđuje vaše veb-pretraživanje
Obezbeđuje vaše onlajn bankarstvo i plaćanja
Zaštita od phishinga
Sprečava sajber-kriminalce u krađi ličnih podataka
Blokira curenja podataka
Automatski ažurira aplikacije kako bi se zatvorile sigurnosne rupe na vašem PC-u
Instalira vaš omiljeni softver bezbedno i lako
Integracija zaštitnog zida (firewall)
Antivirus sledeće generacije
* Lokalni potpis / Skeniranje zasnovano na datotekama
* Skeniranje Oblaka u realnom vremenu
* Sandbox i Backdoor inspekcija
*Proces / Skeniranje zasnovano na ponašanju
Lagana instalacija i dobre performanse
Veoma jednostavan za korišćenje
Preuzmi TotalAV - Zaštitite svoj računar
Nemojte postati žrtva sajber prevare. Odmah zaštitite svoju privatnost od malvera!
www.totalav.com/specijalna-ponuda
Napišite recenziju za Heimdal
Podelite svoje utiske da biste pomogli drugima.
Captcha
Heimdal Recenzije Korisnika
  • „Koristim Heimdal Pro već više od godinu dana. Zapravo sam ga kupio zbog zaštite od malvera da podrži Norton (koji nije previše kompetentan u ovom pitanju). Vremenom sam shvatio da je alat za automatsko ažuriranje prilično praktičan. Sve u svemu veoma dobar, stabilan program.”
  • „Ponekad su blokirani sajtovi za koje znam da su bezbedni. Ali bolje je imati i filter koji je previše strog, nego suprotno... Podrška odgovori u roku od 24 sata na veoma zadovoljavajući i detaljan način.”
  • „Samo antivirusni softver nije dovoljan, ovo je postalo očigledno na mom PC-u pre nekog vremena. Malver je blokirao moj sistem bez antivirusnog softvera koji podiže alarm, Heimdal je to verovatno mogao sprečiti.”
  • „Na početku mi se dopao alat dok nisam shvatio da ovaj alat često preuzima pogrešne verzije softvera koji prati i instalira ih. Plus ovaj alat blokira sajt mog provajdera e-pošte, koji je čist. Zato je test provere urađen pomoću URL skenera VirusTotal i nijedan alat nije podigao alarm! Bilo bi sjajno ako biste mogli naznačiti jezičku verziju softvera koji se gleda, da zaustavite da se pogrešna verzija stalno preuzima i instalira. Uz to, trebalo bi da postoji bela lista za sajtove. PS: Koristim pro verziju koja je bila dostupna za besplatno preuzimanje na sajtu koji nudi giveaway.”
  • „Jednostavan za korišćenje. Štiti i traku sa alatkama pregledača.”
Preuzmi TotalAV - Zaštitite svoj računar
Nemojte postati žrtva sajber prevare. Odmah zaštitite svoju privatnost od malvera!
www.totalav.com/specijalna-ponuda