Top10Antivirus
Objavljivanje oglašavača
Intego

Intego Recenzija

Naša presuda: Intego pruža veoma dobru zaštitu za Mac i PC korisnike, koja uključuje moćan antivirus, kao i lepe dodatne funkcije kao što su roditeljska kontrola filtriranja i alat za čišćenje. Preko našeg linka dobijate poseban popust od 50%, što ovo čini vrhunskim izborom za vlasnike Mac računara, kako u pogledu performansi tako i u pogledu odnosa cene i kvaliteta.
Preuzmi Intego - Zaštitite svoj računar
Nemojte postati žrtva sajber prevare. Odmah zaštitite svoju privatnost od malvera!
www.intego.com/specijalna-ponuda/50%-popust


U ovoj recenziji Intego antivirusa, analiziramo funkcije i pouzdanost ovog antivirusnog programa koji je prvobitno napravljen specijalno za Mac operativni sistem, ali je od nedavno dostupan i za korisnike Windows PC-a.

Postoji mit koji često kruži, da Mac računari ne mogu da pokupe viruse i da stoga ne morate instalirati nikakav softver koji blokira viruse. To nije tačno, i ovaj mit hiljade Mac korisnika čini ranjivim na sve vrste virusa i malvera koji vaš računar, kao i sve privatne informacije, mogu dovesti u opasnosti.

Intego je jedna od kompanija koja se posebno pozabavila ovim problemom sa svojim antivirusnim programom, a koji smo mi proglasili za najbolji Mac antivirusni softver. Dakle, koje to impresivne funkcije nudi Intego? Zašto je tako visoko cenjen? Istražujemo to u tekstu koji sledi.

Istorija kompanije

Korisnici Mekintoša (Macintosh) su u mogućnosti da još od 1997. godine koriste softver koji je kreirao Intego. Brend tvrdi da je jedini koji radi isključivo na bezbednosnim proizvodima za Apple proizvode. Oni čak imaju zaštitu za iPhone i iPad uređaje.

Programi koje prave su dizajnirani da budu inkluzivni tako da ih mogu koristiti profesionalci i stručnjaci za bezbednost, ali i prosečan korisnik u svom domu.

Intego je nastavio da radi na bezbednosti svojih proizvoda kako su se Mac računari razvijali i da osigurava da su uvek ažurni sa najnovijim operativnim sistemima.

Takođe, kompanija je od svog osnivanja dobila veliki broj priznanja.

Nagrade i priznanja

Kompanija je dobila brojna priznanja, certifikate i nagrade. Ovo pokazuje pouzdanost njihovih proizvoda. Nagrade koje su osvojili uključuju:

Nagrada 10 najboljih recenzija za izvrsnost za 2016. godinu
Macworld po izboru urednika za 2014. godinu
AV Comparatives Approved za 2016. godinu
Mac Informer: Urednici biraju za 2014. godinu

Kompanija je takođe dobila niz izuzetno impresivnih recenzija, uključujući tu i onu od About.com (5 zvezdica). Softver je dobro primljen među mnogim Mac časopisima.

Prema AV-TEST-u, vodećoj nemačkoj antivirusnoj laboratoriji, Intego ima 100% stopu detekcije MacOS malvera.

Bezbednosne funkcije

Bezbednosne funkcije Intego antivirusnog softvera obuhvataju zaštitu od Macintosh i PC malvera. Mnogi ljudi pokreću Windows operativni sistem na svom Mac računaru. Takođe možete i preneti viruse, a ova dodatna bezbednost može pružiti zaštitu od toga. Ako pokrenete računar odvojeno, takođe, oni nude zaštitu od toga zajedno sa Pandom.

Automatsko skeniranje je odlična funkcija, što znači da se datoteke skeniraju kada se otvore i da ste pokriveni kad god koristite svoj Mac.

Antivirus proverava ažuriranja, takođe, što znači da se procenjuju nove pretnje i da ste uvek zaštićeni.

Jednostavan interfejs je još jedna velika prednost i uklapa se u Macintosh brend. Softver radi efikasno i veoma je jednostavan za korišćenje i nadgledanje.

Zaštitni zid koji je usklađen sa lokacijom je dizajniran da zaštiti vaš Mac kada putujete i koristite nove mreže. Takođe blokira veze sa nepouzdanih uređaja i štiti vašu mobilnu pristupnu tačku (hotspot).

Uključen je i Intego NetBarrier, dvosmerni zaštitni zid koji vam pruža zaštitu od špijunskih softvera. Omogućava vam da znate kada se otvori nova veza i omogućava vam da blokirate bilo koga ko na daljinu pokušava da pristupi vašem Mac uređaju.

Dodatne funkcije

Dodatni bonusi poput obaveštenja e-poštom kada se virus pronađe i izbriše, takođe vam daju uvid šta softver radi i kada ste pod pretnjom.

Kao i skeniranje računara i softvera poput klijenata e-pošte, svako eksterno skladište koje je povezano sa vašim uređajem takođe se može automatski skenirati. To mogu biti eksterni hard diskovi i fleš memorije.

Pored toga, softver se može pohvaliti:

- Roditeljskim kontrolama sa mogućnošću blokiranja veb-sajtova i aplikacija
- Zaštitom osetljivih ličnih podataka
- Ubrzanim radom čistača i organizacijom vašeg računara
- Ličnim softverom za pravljenje sigurnosnih kopija za brz i jednostavan oporavak u slučaju pada sistema

Jednostavnost korišćenja i performanse

Korišćenje ne može biti lakše. Jednostavan interfejs daje jasna uputstva i mnogo različitih opcija. Možete reći svom Intego softveru kako da se nosi sa novim vezama i novim uređajima, kada da vam šalje obaveštenja i kojim uređajima i mrežama da veruje. Sve to se može uraditi sa lakoćom, čak i ako ste totalni početnik.

Broj licenci i paketi u ponudi

Imamo specijalnu ponudu za Intego za naše čitaoce. To znači da umesto standardne cene za licencu od 3.990,68 RSD godišnje, licencu možete dobiti za samo 1.985,86 RSD godišnje.

Dostupni su i dodatni popusti ako kupite dužu, dvogodišnju licencu.

Intego antivirus se takođe može kupiti sa licencom za više računara i uređaja. Do pet računara može biti zaštićeno za 3.391,93 RSD godišnje, a ako uzmete dvogodišnju licencu, to će vas koštati samo 6.285,89 RSD (umesto redovne cene od 13.470,91 RSD). Ovi paketi su odlični za male kancelarije i kuće sa nekoliko različitih računara i dostupni su samo preko našeg linka.

Korisnička podrška

Intego korisnička podrška je još jedan od razloga zbog kojeg su stekli reputaciju da su pouzdani. Sajt ima odličnu bazu znanja, što znači da odgovor na bilo koji upit možete pronaći odmah na mreži.

Ako ne možete da pronađete odgovor u bazi znanja, postoji i forum koji vam omogućava da tražite da li je neko već odgovorio na pitanje koje imate ili da zatražite pomoć koja vam je potrebna. Ako nijedna od ovih metoda ne pomogne, kompanija upravlja sistemom podrške putem tiketa. Na sajtu treba popuniti jednostavan obrazac i javiće vam se neko iz podrške.

Zaključak

Intego specijalnost za Mac uređaje ogromna je prednost. Softver je intuitivan i izuzetno je jednostavan za instalaciju i rad, bez obzira na to koliko poznajete Mac operativni sistem. Brzo se prilagođava novim OS sistemima koje Apple objavljuje.

U 2020. godini Intego je pokrenuo PC verziju svog softvera, tako da više nije ograničen samo na Mac korisnike!

Ipak, lakoća korišćenja nije glavna prednost, vama je potrebna bezbednost i da sigurnost da računar koji koristite nije podložan napadu malvera. Potpuna, pouzdana zaštita ono je zbog čega je Intego softver proglašen najboljim antivirusom za Mac računare na našem sajtu.
Preuzmi Intego - Zaštitite svoj računar
Nemojte postati žrtva sajber prevare. Odmah zaštitite svoju privatnost od malvera!
www.intego.com/specijalna-ponuda/50%-popust
Napišite recenziju za Intego
Podelite svoje utiske da biste pomogli drugima.
Captcha
Preuzmi Intego - Zaštitite svoj računar
Nemojte postati žrtva sajber prevare. Odmah zaštitite svoju privatnost od malvera!
www.intego.com/specijalna-ponuda/50%-popust