Top10Antivirus
Objavljivanje oglašavača
Panda

Panda Recenzija

9,4
Vrlo dobro
Naša presuda: Kod drugih morate dodatno da platite za VPN. Panda Security uključuje osnovni VPN za sve. Samo to čini da ovaj antivirusni paket bude vredan razmatranja.
Preuzmi Panda - Zaštitite svoj računar
Nemojte postati žrtva sajber prevare. Odmah zaštitite svoju privatnost od malvera!
www.pandasecurity.com/specijalna-ponuda

Istorija kompanije

Panda Security je kompanija osnovana 1990. godine u Madridu u Španiji. U 2005. godini bili su rangirani kao četvrti najveći antivirusni dobavljač na svetu. Imaju filijale širom SAD i Ujedinjenog Kraljevstva, kao i franšize u 44 zemlje. Američka filijala je 2009. godine preselila svoje sedište u Orlando na Floridi. Kompanija trenutno zapošljava oko 450 ljudi i ima procenjeni godišnji prihod od 66,1 miliona USD.

Nagrade i priznanja

Panda Security stalno dobija nagrade i trofeje po izboru urednika. Neke značajnije prethodne nagrade uključuju više Real-World Protection testova (testovi zaštite u stvarnom svetu) od AV-Comparatives za Panda Antivirus. Ostale nagrade uključuju PCMag nagradu po izboru urednika, takođe za Panda Antivirus.

Uzgred, ako tražite poslovno rešenje, Panda je jasan pobednik sa svojim Adaptive Defence softverom. IT Pro, koji je rangiran kao jedan od najuticajnijih tech sajtova u Ujedinjenom Kraljevstvu, dodelio je recenziju od pet zvezdica programu Panda Adaptive u septembru 2018. godine.

Bezbednosne funkcije

Po mom mišljenju, Panda Dome Advanced je verovatno najbolji paket za prosečno domaćinstvo. Uključuje antivirus, Wi-Fi zaštitu, lični zaštitni zid, kao i zaštitu od ransomvera i svih vrsta virusa. Povrh toga, nudi i roditeljske kontrole.

Prema recenziji PCWorlda, Panda Wi-Fi zaštita vam omogućava da već na prvi pogled vidite šta se dešava sa vašom mrežom. I dok korisnički interfejs možda nije potpuno intuitivan, nivo bezbednosne revizije koji dobijate do vašeg rutera je neposredan i koristan. Ako se režim povezivanja na vašem ruteru ne smatra dovoljno sigurnim, Panda će preporučiti promenu.

Panda je dobila neke impresivne rezultate na AV-Comparatives testu. Važno je napomenuti da su ovi testovi zasnovani na Pandinom besplatnom antivirusnom programu, međutim, iste komponente se koriste na paketima premium nivoa. U najnovijem testu, Panda je blokirala 100% primera korišćenih u testu zaštite u stvarnom svetu, a 99,99% primera malvera sa kojima je testirana.

Nema sumnje. To su impresivni rezultati.

Dodatne funkcije

Od besplatnih do premium verzija, Panda Security ima odličan paket funkcija. Funkcije koje se lako implementiraju, nudeći vam potpunu bezbednost na laganom softveru koji vas neće usporiti. Iako je ograničena, besplatna verzija je izvanredna u onome što radi.

Premium paketi kreću se od Essential (osnovnog) paketa do Premium paketa. Essential (osnovni) paket uključuje zaštitni zid i Wi-Fi zaštitu. Dalje, tu je Advanced Protection paket (Paket napredne zaštite) koji takođe uključuje zaštitu od ransomvera i svih virusa, kao i roditeljske kontrole. Njihov Complete paket (Kompletni paket), koji je sledeći nivo, dodaje zaštitu podataka i menadžer lozinki, dok najviši paket, Premium, dodaje premium, potpuno opremljen VPN.

Jednostavnost korišćenja i performanse

Panda ima dobar i jasan UI (korisnički interfejs) koji je objedinjen na svim uređajima. On je prilagođen korisnicima i lak za navigaciju. Još jedan plus je to što su svi Panda programi lagani, što znači da neće koristiti sistemske procese i usporiti druge otvorene programe.

Broj licenci i detalji paketa

Antivirus za Windows se sastoji od četiri različita nivoa zaštite, dok se antivirus za Mac sastoji od dva nivoa zaštite.

Windows verzija ima Panda Dome Essential (osnovni paket), Panda Dome Advanced (napredni paket), Panda Dome Complete (kompletan paket) i Panda Dome Premium (premium paket). Ako ste Mac korisnik,vaše opcije su Essential (osnovni) ili Premium.

Imajte na umu da svi imaju besplatne probne verzije, tako da imate priliku da ih testirate pre donošenja odluke o kupovini.

Panda Security nudi neverovatan izbor funkcija. Ako provodite mnogo vremena onlajn surfujući, preuzimajući ili radeći nešto drugo, te funkcije će za vas biti odlična stvar.

Korisnička podrška

Za one koji traže antivirusni program sa izuzetnom podrškom, Panda Security je pravi izbor. Standardna podrška se nudi telefonom od ponedeljka do petka od 8:00 do 17:00, a za one sa premium paketom nudi se telefonska podrška 24/7. Takođe su dostupni veb podrška i podrška putem e-pošte, a Panda je jedna od najbolje ocenjenih organizacija kada je u pitanju podrška u industriji antivirusnih programa.

Zaključak

Čak i besplatan antivirusni paket koji Panda nudi bez ikakve naplate, pruža izvanrednu zaštitu. Dakle, sudeći po tome, premium paketi nude mnogo više. Iako premium softver nije jeftin, što nije upitno, vredan je svake pare. Kada je reč o antivirusnom softveru, Panda zna šta radi.


Panda Poređenje Proizvoda

ESSENTIAL
ADVANCED
COMPLETE
PREMIUM
Antivirusna zaštita sa zaštitnim zidom
Antivirusna zaštita Mac i Android uređaja u realnom vremenu
Besplatan VPN - Ograničen na 150MB dnevno
Zaštitite svoju WiFi mrežu od hakera i radoznalih komšija
Skenirajte eksterne/USB uređaje i osigurajte da budu bezbedni od bilo koje vrste pretnji
Roditeljska kontrola
Zaštita identiteta za onlajn bezbednost tokom pretraživanja, kupovine i bankarstva
Zaštita od naprednih pretnji i ransomver sajber-napada.
Štit podataka - Enkripcija poverljivih podataka
Menadžer lozinki
Alat za čišćenje
Neograničeni Premium VPN
Neograničena Premium 24/7 tehnička podrška
Preuzmi Panda - Zaštitite svoj računar
Nemojte postati žrtva sajber prevare. Odmah zaštitite svoju privatnost od malvera!
www.pandasecurity.com/specijalna-ponuda
Napišite recenziju za Panda
Podelite svoje utiske da biste pomogli drugima.
Captcha
Panda Recenzije Korisnika
  • „Radi ono što treba. Radi ono što treba i to besprekorno. Nekomplikovan i jednostavan za korišćenje.”
  • „Rastura! U jednom trenutku, imao sam 3 aktivna virusa. Jedan pritisak na dugme, i više nijedan virus nije bio aktivan.”
  • „Imam ga na svim svojim uređajima, to bi trebalo da vam kaže sve.”
  • „Veoma, veoma dobar.”
Preuzmi Panda - Zaštitite svoj računar
Nemojte postati žrtva sajber prevare. Odmah zaštitite svoju privatnost od malvera!
www.pandasecurity.com/specijalna-ponuda